Nieuwe outfit voor de 7 NC teams van Jeu de Boules Vereniging Petangeske.

Afgelopen woensdag avond is de nieuw wedstrijd kleding officieel door het bestuur overhandigd aan de spelers die deelnemen aan de Nationale Competitie. Deze sportkleding, mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Plugro Sport & Fashion uit Bergen op Zoom, de vereniging en de spelers zelf. Onder het genot van een feestelijk drankje en in het bijzijn van alle betrokkenen en leden is de kleding overhandig en gepresenteerd door de spelers. Totaal inclusief de reserves een 25 wedstrijdspelers. De kleding heeft een frisse eigentijdse lijn en uitermate geschikt voor sportieve acties, is voorzien van, naast natuurlijk de verenigingsnaam Petangeske, de logos van zowel Plugro Sport & Fashion en van Glitter Online, die de opdruk heeft verzorgd.

 

Alle teams komen uit in de Nationale Competitie die in de afdelingen wordt gespeeld en in hoofd en ereklasse. Het beste team van Petangeske, bestaande uit Eddie Hollestelle, Ricardo Saarloos en Tom van der Voort, levert niet alleen hier prachtige resultaten af, maar behoort tot de beste 10 teams van Nederland. Tijdens de laatste Masters de Petanque, in februari jl., behaalde ze de 2de plaats. Helaas kwamen ze 1 puntje te kort, om namens Nederland te worden uitgezonden naar de Wereld Petanque Kampioenschappen in Tahiti.

Dit team en de andere kom dan ook je met grote regelmaat tegen op grote petanquetoernooien, waarbij het spelen in uniforme kleding verplicht is. De nieuwe, flitsende en goed passende kleding komt dus zeer van pas. We wensen alles spelers veel plezier in de nieuwe outfit.