Samen in de Regio heeft haar ‘eigen’ kijk op maatschappelijke betrokken ondernemen. Haar  partners, bedrijven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties, zijn gelijkwaardige partijen die elkaar vinden in het netwerk. Talloze keren per jaar spreken partners af elkaar te ondersteunen in allerlei opzichten. Om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een extra dimensie te geven, komen zij met een nieuw initiatief voor  bedrijven in de regio.

Aftrap van het  nieuwe evenement
Op dinsdag 22 april in de Hofzaal van Het Markiezenhof zal het spiksplinternieuwe evenement van Samen in de Regio van start gaan.

Met medewerking van Arn van der Vorst (directeur Mepavex) zal de kijk op het benutten van  het netwerk en hoe bedrijven elkaar kunnen versterken worden belicht.  Dit alles onder het genot van een drankje aangeboden door Het Markiezenhof en een hapje van Fort Smakelijk, personele inzet van Pion met ondersteuning van Pauwer.

Primeur
Tevens biedt Samen in de Regio aan de ondernemers een preview van de nieuwe tentoonstelling in het Markiezenhof: De Stroom. Een expositie over de Eerste Wereldoorlog en de Belgische vluchtelingen die naar Bergen op Zoom kwamen.

Ook u bent welkom
Bedrijven in de regio Bergen op Zoom en Steenbergen zijn van harte welkom bij het BedrijvenvoorBedrijven event. Het evenement start dinsdag 22 april om 16.00 uur en zal eindigen omstreeks 18.00 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt met maximaal twee personen aanwezig zijn.