De harmonie en het opleidingsorkest van Sint Cecilia Eensgezindheid uit Halsteren zijn met spoed op zoek naar drummers. Heb je altijd al in een harmonieorkest willen spelen of ben je een ben je beginnende drummer die zich graag wil ontwikkelen?  Dan is dit je kans!

Onze harmonie is een club gezellige muzikanten die bekende en vrolijke melodieën speelt, maar die zwaardere, uitdagende muziekstukken niet schuwt. De harmonie repeteert iedere dinsdagavond in café Tivoli in Halsteren. Voor de beginnende muzikanten is er het opleidingsorkest, waar je stapsgewijs een instrument naar keuze leert beheersen. Is dat gelukt, dan stroom je door naar het 'grote' orkest. Ook het opleidingsorkest repeteert op dinsdagavond.

We zijn op dit moment op zoek naar een drummer (m/v) voor zowel de harmonie als het opleidingsorkest. Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je drummen, maar is een harmonie toch niet helemaal je ding? Onze drumband is altijd op zoek naar jong én oud talent.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.