Op zaterdag 26 april 2014 wordt er een koninklijke sponsoractie gehouden voor het SABIC INAS European Athletics Championships, kortweg EK 2014 G-atletiek (verstandelijk gehandicapten). Het Europees Kampioenschap vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 juni 2014 in Bergen op Zoom. Vanzelfsprekend is hierbij veel geld nodig om het evenement te financieren.

Om de organisatie van het EK te ondersteunen wordt op zaterdag 26 april 2014 op de binnenplaats van Het Markiezenhof de Koninklijke sponsoractie gehouden. Op een feestelijke en gezellige manier wordt geld ingezameld, waarbij het idee is om de inzamelingsactie ‘koninklijk’ te houden. Hiervoor wordt  de binnenplaats van Het Markiezenhof omgetoverd tot een evenementenplein. Je kunt hier deelnemen aan workshops, verschillende fun activiteiten, je laten verwennen door bijvoorbeeld massages en uiteraard ook shoppen. Er zullen leuke spullen worden verkocht op een trendy wijze, met bijvoorbeeld een catwalk en een veiling.

 

Voor de verdere invulling van deze dag zijn wij op zoek naar bruikbare artikelen om te verkopen. Ook waarderen wij uw bijdrage in de vorm van actieve participatie door bijvoorbeeld het verzorgen van een activiteit (schminken, persoonlijke verzorging of een workshop geven). Wilt u meedoen of heeft u spullen ter donatie, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-2548890 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw bijdrage stellen wij ontzettend op prijs en zal zeker een waardevolle bijdrage leveren om het EK 2014 G-atletiek onvergetelijk te maken. Komt u allen, geniet en draag bij aan deze sponsoractie door deel te nemen of juist uzelf lekker te verwennen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.7thinasec.com.