Op zaterdag 30 november as.organiseert woonzorgcentrum Stuijvenburgh in samenwerking met de stichting WéViGé een grootse Stuijv-es-in, waarbij de opbrengst ten goede zal komen aan twee doelen, te weten: Recreatie voor de bewoners van Stuijvenburgh.

Stichting WéViGé, Welzijn visueel Gehandicapten, begeleidt mensen met een visuele beperking in de regio en bestaat in 2013 25 jaar.

De openingstijd is van 11.30 tot 17.30 uur De officiële opening wordt om 12.45 uur verricht door wethouder Arjan van der Weegen van Welzijn en Zorg samen met Dhr.Jef Pelgrims, voorzitter raad van bestuur van Tante Louise Vivensis.

U kunt o.a. genieten van de volgende optredens:

De koren Dubbel en Dwars en Toonaangevend,  muziekgroep 3 stuivers, het huiskoor van Stuijvenburgh en jeugdig muzikaal talent van studio Maarten Stalpers. Ook zal er een optreden zijn van de Lepelstraatse zanger Theo Verwoerd. Daarnaast is er een Robotic demonstratie van Computerclub Fort Zeekant. In een speciale ruimte zullen de robots spectaculaire demonstraties laten zien. Deze robots zijn draadloos en computer gestuurd. Ook de modelspoor vereniging Bergs Lijntje zal zich presenteren.

Rad van avontuur met grote en vooral nuttige prijzen, raddraaiers zijn Alex Pijnen en Kees Spikker. Grabbelton en verrassingemmers. Demonstraties/exposities: kaarten, handwerken en sieraden  o.a. uit Indonesië. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten er zijn hapjes en drankjes w.o. viskraam, broodjes, oliebollen, snoepkraam en soep van de dag.

En nog vele andere attracties…….

 

Nu heeft u de gelegenheid ook eens een kijkje te nemen in een modern woonzorgcentrum dat voor de Stuijv-es-in een ware metamorfose heeft ondergaan. De toegang is gratis voor iedereen.

Meer info is te verkrijgen via telefoon 0164234156 – e mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De werkgroep Stuijv-es-in die de afgelopen maanden aan de voorbereidingen heeft gewerkt bestaat uit: Sjaak de Winter, Marjan Bek, Jacqueline Bouterse,  Tessa Valstar, Joke Bleiji, Petra Adriaansen  en Kees Spikker.