Een bijdrage van Ton Hopmans - Bergen op Zoom en in het bijzonder Dosko is per 1 juli een businessclub rijker. In de slipstream van het behaalde hoofdklasserschap zijn initiatiefnemers Rob Mion en Jacques van Eekelen erin geslaagd in relatief korte tijd een bestuur te vormen en de businessclub een vliegende start te geven.

Naast de doelstelling Dosko financieel te steunen om het topvoetbal op dit hoge niveau voor Bergen op Zoom te kunnen continueren wil men ook het regionale bedrijfsleven een platform bieden om het relatienetwerk te versterken. Overigens niet alleen bedrijven en ondernemers kunnen toetreden tot de businessclub maar ook maatschappelijke en politieke organisaties worden uitgenodigd hun maatschappelijk betrokkenheid uit te dragen.

Een en ander zal in aangename en informele sferen zijn beslag krijgen. Om de businessclub een breed draagvlak te geven hebben de initiatiefnemers bewust gekozen voor bestuursleden die niet alleen voetbal gerelateerd maar juist ook maatschappelijk breed georiënteerd zijn. Daarin zijn ze geslaagd door zowel de voorzitter, Joke Storm als de secretaris Diana van der Werf hiervoor aan te trekken, dat ze daarnaast ook nog vrouw zijn is zeker geen toeval maar een wel overwogen keuze geweest. Naast de initiatiefnemers en de genoemde dames zal Ad de Bekker met de portefeuille PR het bestuur compleet maken, daarbij zal Piet van Seters zich als businessmanager verdienstelijk maken. Met Dosko – PSV 6 juli op sportpark Meilust in Bergen op Zoom in aantocht zal de Stichting Dosko Business Club, zoals ze officieel heet, zich ook profileren onder de naam Vrienden Van Dosko Bergen op Zoom. Davie van Eekelen heeft de businessclub, die zelfstandig naast de club Dosko zal gaan opereren, al een eigen gezicht gegeven door een fraai logo te ontwerpen. Kortom niet alleen op het sportieve vlak komt er voor Dosko een heel interessante en uitdagende periode aan maar ook op organisatorisch en facilitair gebied wordt er historisch een nieuwe alinea toegevoegd aan de toch al rijke geschiedenis van de méér dan honderd jaar en daarmee oudste voetbalclub van West-Brabant. De Dosko businessclub hoopt een toekomstperspectief neer te zetten dat vele en vele jaren op het rood/gele netvlies te zien zal zijn.