Tijdens het weekend van 28, 29 & 30 juni organiseert Sic Pugno weer haar jaarlijkse beachvolleybal toernooi. Om iedereen de kans te geven om mee te doen aan dit sportieve en gezellige evenement, heeft de organisatie besloten de inschrijftermijn te verlengen. Alle teams die zich nog niet hebben ingeschreven kunnen dit nu alsnog doen.

Op vrijdagavond vanaf 18.30 uur is het zand het terrein van de mini’s (jeugd tot 12 jaar) en C-jeugd (12-14 jaar) tijdens hun beach toernooi. Op zaterdag en zondag wordt er om de winst gestreden in verschillende klassen. Van promotieklasse tot de recreanten, iedereen kan meedoen!

Vorig jaar heeft met veel succes op de vrijdagmiddag een clinic voor de lokale jeugd plaatsgevonden. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar het is definitief dat ook dit jaar de lokale jeugd de fijne kneepjes van het beachvolleybal wordt bijgebracht.

Meer informatie over het toernooi en Sic Pugno is terug te vinden op www.sicpugno.nl. Hier is tevens het inschrijfformulier te vinden.