Vorig jaar waren ze al lyrisch over het eerste evenement: Kees Deurwater en Nils Jansen waren de grote promotors achter WoodTstock, een avond waarin we ruim 40 jaar terug in de tijd traden.

Dit maal weten de mannen al weer bijtijds aan te kondigen dat deze psychedelische avond een herhaling verdient, en wel op de avond van 16 maart aanstaande in Gebouw T. Op de vraag wat er dit jaar anders is heeft Kees het volgende antwoord:”Dit jaar wordt het nog verder uitgebouwd met een band in ’t T-café, maar ook met een verkooppunt voor 60’s kleding”. Nils Jansen haakt daar op in:”Dit jaar weer vanwege het succes van de afgelopen keer. Er zijn in Gebouw T geen andere 60’s feestjes, en persoonlijk ben ik een groot liefhebber van de Swinging Sixties”. Volgens Kees kan het publiek weer het nodige verwachten:”Het wordt een enorme gezellige avond waarbij niets moet maar er wel veel mag. Fijne bands, goede DJ’s en een overdonderende lichtshow. Kortom, het wordt een hele beleving”. Niels kan dit alleen maar beamen. “Hopelijk kunnen we het festival gevoel indoor creëren. Zo hopen we de sfeer van de jaren zestig en zijn geneugten een beetje te kunnen uitdragen”. Kijk voor meer informatie op www.gebouw-t.nl en lees alles over dit evenement.

Zowel Kees als Nils voelen zich helemaal thuis in de sfeer van de jaren ’60.  Nils geeft dan ook aan:”Voor mij is het evenement geslaagd als de mensen zich een beetje terug in de tijd hebben kunnen wanen”. Kees weet dit te melden:”Woodstock was de moeder aller festivals. Volgens mij was er zonder Woodstock niets als bij voorbeeld Lowlands geweest. Need I say more?”  Het is dan ook niet vreemd dat het dit jaar al weer de 2e keer is dat beide mannen zich inzetten voor WoodTstock in Gebouw T.