Johan van Elsakker ken ik nu al een aantal jaartjes. Hij komt regelmatig in de zaak van zijn broer Toon waar ik altijd mijn wekelijkse pilsje ga halen. Al eerder had hij me iets in het oor gefluisterd over dansen en zo.

Nu is het dan eindelijk concreet; er komt een heuse reünie voor diegenen die het nog allemaal hebben meegemaakt. “We gaan zo veel mogelijk mensen benaderen die nog bij Dansschool Jordans hun eerste dansstapjes hebben gezet”. Johan heeft samen met Chris Kats zijn tanden gezet in dit initiatief. Dansschool Jordans is een bekende naam in het Bergse circuit. Ikzelf heb daar destijds de beginners cursus gevolgd in de tijd dat danslessen nog tot je opvoeding behoorde. De school is al in 1940 opgestart en draaide tot seizoen 2003 / 2004 onder de naam Jordans. De zoon van oprichter Henk Jordans, diens zoon Gerard, die zelf nog de scepter heeft gezwaaid over de dansschool zegde onmiddellijk zijn medewerking toe. De contouren van het grote feest worden langzaam maar zeker duidelijk. Zaterdag 20 april 2013 zal de Raaijberg veranderen in een dans walhalla. Vanaf 19:30 uur is iedereen die kaarten heeft gereserveerd welkom voor een bijzondere avond waarbij de muzikale omlijsting wordt verzorgd door wie anders dan ‘good old’ The Crabtown Three. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijn de email adressen waar iedereen meer informatie kan opvragen, of alvast de kaarten kan reserveren. Johan belooft iets bijzonders:”Geloof me, het wordt een onvergetelijke avond, reageer dus allemaal”.

Heb je verhaaltjes of foto’s?

Diegenen die nog leuke anekdotes hebben uit het verleden, of in het bezit zijn van memorabele foto’s; neem contact op met Chris of Johan. Zij zien ze graag tegemoet en weten je wel te vertellen hoe je moet handelen. Bel even naar Chris (06 53387615) of Johan (0164238260). Dus schroom niet maar neem contact met één van beiden op!