Zondag 12 september start Cars & Charity vanaf de Grote Markt. Enige jaren geleden was er een jaarlijks evenement genaamd “Dag van de open daken”. Deze dag is een aantal jaren achtereen succesvol georganiseerd, maar helaas zag de organisatie zich genoodzaakt te stoppen met dit evenement.

In samenwerking met de gemeente Bergen op Zoom en een aantal enthousiaste sponsoren, waaronder Porsche, Alfa Romeo, Fiat en BMW organiseert Rotary Bergen op Zoom voor autoliefhebbers speciaal voor het goede doel op Zondag 12 September op de Grote Markt in Bergen op Zoom:
CARS & CHARITY. Rotary Bergen op Zoom nodigt u als autoliefhebber van harte uit deel te nemen aan het 1e "Cars & Charity" Event. Er doen al een aantal bijzondere auto’s mee; van een BMW 328 uit 1937 tot een BMW Z8 uit 2001 en van een Rover P3 75 Saloon uit 1949 tot een Aston Martin V8 Vantage uit 2006. Hieronder en op onze website: www.carsandcharity.nl vindt u meer informatie over het programma en de deelnemers. Wilt u ook deelnemen aan dit unieke evenement? Vraag dan om voor meer informatie en het inschrijfformulier. Zie hier voor de contact informatie
Route: Er is een mooie route uitgezet door het historische gedeelte van Bergen op Zoom en over schilderachtige binnenwegen. Bovendien worden een aantal andere bijzondere plaatsen in de West -Brabantse en Zeeuwse regio aangedaan. Tevens komt U op unieke historische locaties die normaal voor het publiek gesloten zijn!

De netto opbrengst van het evenement is geheel bestemd voor onze goede doelen!  

Voor meer informatie: Rotary Bergen op Zoom Noord, Organisatie Cars & Charity 2010
Frank Dekkers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   www.carsandcharity.nl

Voor een voorproefje hier een kijkje op voorgaande evenementen waar de auto in de spotlights stond: