Uitgeverij:  In eigen beheer

 

Website:  www.bozinbeeld.nl

 

ISBN nr. : 9789462283992 

 

Omschrijving:

Al lang speelde er een idee in mijn hoofd om momenten te ‘vangen’. Het betreft die momenten die indruk op me maakten. Ze brachten een glimlach op mijn gezicht, gaven me een blik op schoonheid of troffen me diep. In deze bundel leg ik een aantal van die belevingen vast in teksten en foto’s. Deze hoeven niet noodzakelijkerwijs een verband met elkaar te hebben. Het zijn veelal foto’s die ik zelf speciaal vind, die een bijzonder gevoel bij me oproepen, of het zijn teksten die ik het papier heb toevertrouwd teneinde ‘iets buitengewoons’ te kunnen vangen. De combinatie van foto en tekst versterken de emotie die ik probeer terug op te roepen.

 

Fotograferen is pas laat een passie van me geworden. Maar het is een tool geworden die me helpt om de vele indrukken, die het leven mij biedt, te registreren en te bewaren zodat ik er later nog eens van kan genieten. Evenzo heb ik de drang om in woord te bewaren wat mij raakt. In het verleden schreef ik vaak in rijmvorm. Echter, dit resulteerde veelal in geknechte vormen van welhaast rijmelarij die onnatuurlijk overkwamen. Bovendien beperkte het mij in de vrijheid om mijn indrukken en gevoelens zo op te tekenen dat ik het gevoel had dat ze echt van mezelf waren.

 

'Scherm, mijn Venster' is te bestellen voor 5 €; stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding 'Bestelling Scherm, mijn venster'