Wat ik aan het doen ben vraagt Facebook... Nou, uhhh..., even stilstaan bij het feit dat ik weer een mijlpaal heb bereikt. 

Sinds ik het zelfstandige pad gekozen heb als uitgever, onder de naam "Sonn's Book Corner" heb ik al mijn boeken in een nieuw jasje gegoten en opnieuw uitgegeven. Momenteel zijn ze allemaal als paperback, hardcover, E-book en Kindle uitvoering te verkrijgen bij Amazon. De eersten zijn al verkocht in Nederland, België, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Nadat mijn oorlogsboek "In de schaduw van de waarheid"al in het Duits en Amerikaans-Engels vertaald is, vindt ondertussen ook Dossier Doel in het Amerikaans-Engels z'n weg over de wereld onder de naam "The Doel Files" want de eersten zijn al verkocht in de Verenigde Staten 😉. En er staan meer vertalingen op stapel.

En dan nu de nieuwste mijlpaal.... Mijn fantasy boek "De Oversteek" is binnen enkele dagen als hele bijzondere uitvoering te verkrijgen in hardcover uitvoering, voorzien van een hoop afbeeldingen die je nog meer het avontuur inzuigen...

Als plagerijtje laat ik jullie hierbij wat pagina's zien.... Ik kan niet wachten om een exemplaar in mijn hand te houden.

Nu deel II nog voorzien van afbeeldingen en dan druk aan de slag met schrijven en illustreren van deel III 👍👊😉

Pssstttt... had ik ook al verteld dat er een derde Dossier boek "onderweg" is, dat ik een nieuwe samenwerking met Ki Tan in de planning heb?....   Er zit nog voldoende in de pen hoor.

 Natuurlijk met dank aan Marc Kerkhofs, Bernie Westerveld en Dolores Tanwic.

Groetjes allemaal en een heel prettig weekend.

 

p.s.