×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/artikelen/20130416presentatie
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

We zijn er uit. Ik had al lang besloten om de presentatie van mijn boek in Café ’t Slik te houden. Carla en Marijn zijn vrienden van me en het café past gewoon bij mij. Daarbij komt dat er wel driehonderd man binnen kan. Marijn kwam er zelf mee:”Waarom doe je het niet bij ons Sonn?” Dus dat was al snel geregeld. Albert Hagenaars heeft ervaring met presentaties van boeken. “Je moet wat lezers hebben, mensen uit het vakgebied die zelf iets kunnen voordragen, denk ook aan een muzikaal intermezzo, iemand die de officiële presentatie doet, misschien een live interview”. Het begon me allemaal te duizelen, wat in godsnaam kwam er op me af. Maar alle stukjes vallen in elkaar. Jean Paul Heck kreeg lucht van de presentatie en het feit dat ik naar een band of zo zocht. “Dat doen wij Sonn, ik vraag het bij de band na en dat komt vast goed”. En ja hoor, even later kwam het belletje dat niemand minder dan 666 The Nightmare bereid was om mijn presentatiefeestje op te leuken. Mijn eigen broer Nico komt iets voorlezen uit zijn boek, en ook Jacques Stuart komt iets vertellen. Wie anders dan Albert Hagenaars zelf heb ik gevraagd om de officiële presentatie van het boek De Oversteek te doen. Gelukkig was hij bereid om dat te doen. Zelf wil ik die dag zoveel mogelijk over me heen laten komen. Regelaar en opperstalmeester is deze middag Marijn van de Branden, m’n maatje van Zaddoek. Nu moet ik nog iemand weten te vinden die me live wil interviewen.

Oh ja, heel belangrijk, we hebben een datum geprikt.

Hou vast in je agenda:  Zondagmiddag 16 juni aanstaande vanaf 15:00 uur.

Het belooft een spannend feestje te worden. Ik heb er ontzettend zin in.

{gallery}artikelen/20130416presentatie{/gallery}