One Time

Contactpersoon: Ruud van Eekelen
Postcode: 4611MD
Plaats: Bergen op Zoom

One Time maakt popmuziek. Met wat rockinvloed. Soms klinkt er ook soul, jazz of zelfs een beetje folk in door. Niet zo vreemd overigens, want de bandleden hebben ruime ervaring in die muzieksoorten. Via deze band, maar ook andere. Tegenwoordig verwerken ze die invloeden in hun zelfgeschreven muziek. En af en toe spelen ze een bekende cover tussendoor. Sfeer en inhoud van de nummers verschillen, dat levert een gevarieerd repertoire op. Hoe typeer je die muziek verder? Niet!

Marc, Rob, Mathieu, Ruud en Wim stellen: “Iedereen moet zelf maar oordelen wat hij of zij er van vindt.

Het eigen werk laat zich moeilijk in een hokje plaatsen, er zijn allerlei invloeden in terug te horen. Van folk naar Jazz en van pop naar rock. Er zijn ook niet veel gelegenheden geweest om er naar te gaan luisteren. De band treedt niet vaak op. Daarbij is het voor publiek niet altijd fijn om alleen maar die -best goed klinkende- maar onbekende eigen nummers te horen. Daarom besloot de band om af en toe ook eens wat bekende en minder bekende covers uit hun muzikale verleden aan bod te laten komen. 

Bezetting:

· Niet alleen speelt Wim van de Boom op een bijzondere wijze linkshandig gitaar. Van alle nummers van de band componeerde hij op z'n minst de basis.

· Ruud van Eekelen is leadzanger en verantwoordelijk voor het grootste deel van de teksten.

· Mathieu van den Aarsen speelt basgitaar. Tegenwoordig trouwens ook fretloos.

· Rob Jansen drumt en vormt daarmee de andere helft van de ritmesectie.

· Marc Ambagts bespeelt zijn keyboard en ziingt op de achtergrond enthousiast mee.

Breng een bezoek aan hun blogspot en/of kijk voor een promo-­‐video op:

https://www.youtube.com/watch?v=ER2TnBRYmcc  

Gevonden in Band / Artiest