Hotel De Blauwe Vogel - Café Brasserie Intermezzo

Contactpersoon: Els & Piet
Straat: Stationsplein 5 - 7
Postcode: 4611BX
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164237772
Geopend:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Hotel de Blauwe Vogel biedt U alle faciliteiten als U de Bourgondische stad Bergen op Zoom bezoekt. Gelegen tegenover het station en tegelijkertijd in het centrum van de stad maken dat dit voor U de ideale start is voor Uw Bergs avontuur. Wij bieden U luxe kamers, een gezellige hotelbar en de kok bereidt voor U de lekkerste gerechten

 

Hotel de Blauwe Vogel is het hele jaar voor U beschikbaar. We beschikken over 10 kamers die van alle gemakken voorzien zijn zoals eigen badkamer met douche en toilet, TV en keuken met magnetron en koelkast. 

Ook voor de inwendige mens bent U bij ons aan het juiste adres. Ontbijt en andere maaltijden kunt U nuttigen in onze eigen Café Brasserie Intermezzo. De gezellige hotelbar biedt U hier ook alle gelegenheid om te ontspannen en onder het genot van een lekker drankje de dag aan U voorbij te laten gaan of juist de plannen te maken voor Uw volgende avontuur. Er is ook voldoende gelegenheid om even bij te lezen of gewoon naar de TV te kijken. Zomers kunt U ook gebruikmaken van het gezellige terras 

Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van ons draadloos netwerk (WIFI)

Inchecken kan elke dag tussen 09:00 en 21:00 uur. U mag zich melden aan de bar van Café Brasserie Intermezzo Deze bevindt zich op de begane grond. Later inchecken is mogelijk, echter alleen in overleg met het hotel.

Op de dag van vertrek staat de kamer tot 11:00 uur tot uw beschikking. 

Ontbijtzaal.

In de sfeervolle ontbijtzaal kunt u 's ochtends een uitgebreid ontbijt nemen. De ontbijtzaal is geopend op weekdagen van 06.00 - 09.30 uur en op zater-/zondagen van 08.00-11.00 uur.  (Er is een rokers en niet-rokersgedeelte aanwezig). 

Parkeergelegenheid.

Parkeergelegenheid aanwezig Dit is echter wel betaald parkeren van 08.30 tot 18.30 uur. Tarief € 1,- per uur of € 5,- voor een dagkaart 

 

Bergen op Zoom heeft u veel te bieden. Op de Grote Markt zijn er vele restaurants, bars en terrasjes en vele schitterende Middeleeuwse gebouwen. Verder vindt U in het centrum een museum , Het Markiezenhof, theater De Maagd en vele winkels. Op een paar honderd meter van het hotel bevindt zich de Binnenschelde, een recreatiemeer met een gezellige boulevard. Ook bevinden zich rondom Bergen op Zoom prachtige bosgebieden,waar u kunt genieten van de stilte en de natuur. 

Vanuit Bergen op Zoom bent U in korte tijd in de grotere steden van zowel Nederland als België . In een half uurtje rijden staat U aan de Noordzee, waar U heerlijk kunt uitwaaien en genieten van zon, zee en strand.