Coverband Flat Out

Contactpersoon: Arjen de Groot
Straat: Kemperweg 33
Postcode: 3052VJ
Plaats: Rotterdam
Telefoon: 06 1312 4793

Coverband Flat Out band, dé band voor een feest! Flat Out coverband voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

facebook: www.facebook.com/feestbandflatout
youtube: www.youtube.com/flatoutcoverband

Als een Zuidwester storm raast deze formatie al ruim 20 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesctie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Inmiddels heeft de band vier live cd’s en een twee live dvd's op haar naam staan, en een zeer goede live-reputatie opgebouwd. De laatste live cd/dvd werd opgenomen tijdens het Nieuwjaarsconcert op 9 januari 2009 in een uitverkochte Stoelemat (2000 man!) te Bergen op Zoom.

Vele privé en zakelijke evenementen gingen u voor : openingsfeest Erasmusbrug R’dam, Libertel, KPN, ABN-AMRO,KPMG, Rabobank, etc. Verder stond de band onder andere als voorprogramma bij Rob de Nijs, Volumia, Lois Lane, Gordon, The Gibson Brothers, T-Spoon en Close II You.

Geen podium te groot, geen land te klein. Van bruiloft tot personeelsfeest of mega-evenement; Flat Out maakt van uw evenement een FEEST

Gevonden in Band / Artiest