Vigeta Bridgedrive op 8 november

Op zaterdag 8 november 2014 wordt de jaarlijkse Vigeta Bridgedrive gehouden in de grote zaal van De Wittenhorst in Halsteren.

 

Zaal open: 13.00 uur, aanvang 13,30 uur.

De inschrijfkosten bedragen: €  15,-- per paar.

Betaling door overmaking op bankgiro 153551534 t.n.v. Vigeta, Elzenhof 11 te Halsteren. Onder vermelding van Vigeta Bridgedrive.

Betaling uiterlijk 5 november 2014.

 

Inschrijvingen kan men richten aan:

Kenneth Clements,

Narcissenveld 18, 4613 DD Bergen op Zoom. Telefoon 06-10848320

e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De stichting Visueel Gehandicapten Tandemtochten (VIGETA) zet zich in voor het welzijn van visueel gehandicapten in de regio West-Brabant en Tholen. Zij doet dit o.m. door het jaarlijks organiseren van een twintigtal regionale tandem-tochten, een tandemvakantie midweek en een aantal bowlingwedstrijden.

Deze activiteiten bevorderen de zelfwerkzaamheid en de betrokkenheid met het werk van VIGETA en onderlinge contacten die door deze activiteiten ontstaan worden in stand gehouden. De organisatie van deze evenementen is geheel in handen van enthousiaste vrijwilligers. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de bekostiging van deze activiteiten wordt de jaarlijks de VIGETA BRIDGEDRIVE gehouden. De opbrengst komt geheel ten goede aan deze stichting.

 

Voor meer informatie over Vigeta én de bridgedrive kunt U terecht op de website van de Stichting Vigeta www.stichtingvigeta.nl Inlichtingen zijn ook te krijgen bij:

 

Frans van Haperen

Konijnenberg 14,

4661 HB Halsteren.

Tel. 0164 - 630315