Tangarine – De huisband van ‘De Wereld Draait Door’ komt naar Bergen op Zoom! op 18 oktober

Bergen op Zoom mag zich gelukkig prijzen; het Nederlandse folkduo ‘Tangarine’ komt zaterdag 18 oktober naar Gebouw-T om hun nieuwste album te laten horen! Bekend als huisband van ‘De Wereld Draait Door’ en als voorprogramma in Tim Knol’s tour van 2011, hebben de tweelingbroers Sander Brinks en Arnout Brinks in het loop van de jaren hun naam kunnen vestigen in de Nederlandse muziek scene.

 

Samen met hun band gaan zij dit najaar weer de popzalen in om hun nieuwe album te presenteren. Op het nieuwe album ‘Move on’ overtreffen de gebroeders Brinks alle verwachtingen die zijn ontstaan na het succes met het album ‘Seek & Sigh’ in 2013. Toen werd elke zaal plat gespeeld en dankzij het maandelijkse optreden in het televisieprogramma De Wereld Draait Door werd de tweeling bekend bij het grotere publiek. Het album ‘Move on’ is een positieve luister ervaring, met liedjes zoals ‘Move on, John’ en ‘Some things never change’, die een vleugje van The Beatles en Bob Dylan hebben.

 

Het concert in Gebouw-T is een ‘luisteren of fluisteren’concert, wat betekent dat de bezoekers gevraagd wordt het praten tijdens het optreden tot een minimum te beperken, zodat de focus volledig op het podium en het geluid gericht is. Zo dringen de zachte klanken van het duo op een bijzondere en intense wijze door tot het publiek. Aandacht krijgt Tangarine op deze manier zeker van de bezoekers, en dat hebben zij ook verdient!

 

Gebouw-T opent haar deuren op zaterdag 18 oktober om 20:30 voor bezoekers. Tickets kosten 15€ (excl. servicekosten) in de voorverkoop en zijn beschikbaar via www.gebouw-t.nl.