King Dalton en Hallo Venray in spannende combinatie bij Gebouw-T op 4 oktober

Op zaterdag 4 oktober zijn de bands ‘Hallo Venray’ en ‘King dalton’ op het podium van Gebouw-T te vinden.

 

Hallo Venray is een Nederlands band die al 27 jaar bestaat. Met het album ‘The More I Laugh, The Hornier Due Gets’ kwam in 1992 de doorbraak voor de band. Geïnspireerd door muziekanten zoals Neil Young, Velvet Underground en The Beatles is dit een ‘must-see’ voor elke pop-/en rockliefhebber. De band heeft dit jaar haar dertiende album uitgebracht; Show. ‘Show’ draait rond het thema zeven. Zeven dagen en nachten in de week, na zeven jaar heb je al je cellen in je lichaam vernieuwd en zeven is het getal van de eeuwigheid. Dit thema wordt weerspiegelt in het hele album en neemt de luisteraar mee op een nooit eindigende reis door 14 nummers. Wat dit album bijzonder maakt, is het feit dat het laatste nummer op het album naadloos aansluit op het eerste nummer van ‘Show’.

 

De Belgische band King Dalton, onder andere bekend van de Gentse Feesten, voelt zich vogelvrij in de Blues & Folk genre en laat zich door niemand in een hokje duwen. Hun unieke sound valt binnen de nieuwe genre avant-garde folk blues; country, psychedelische muziek gebaseerd op blues. Het belangrijkste voor de band is dat hun muziek écht’ is. Doordat de muziek intuïtief geschreven is, beheerst de band alle liedjes uitstekend – ook tijdens live concerten.

 

Na de optredens van Hallo Venray en King Dalton kan er gedanst worden bij het bekende alternatieve dance-concept ‘Waterput Swing’. Een goed gezelschap DJ’s neemt plaats achter de draaitafels en draait nieuwe en iets minder nieuwe plaatjes tot diep in de nacht. Waterput Swing is dansen op de fijnste muziek!

 

Poppodium Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom opent op zaterdag 4 oktober haar deuren om 20.30 uur. Tickets kosten € 12,50 (excl. Servicekosten) in de voorverkoop en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.