Lose Control – Back to School edition op 26 september

Het feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar in Bergen op Zoom!

Op vrijdag 26 september vindt er weer een nieuwe editie van Lose Control plaats in Gebouw-T. Dit feest wordt in samenwerking met Lose Control Breda georganiseerd. Tijdens dit alcoholvrije  feest kunnen jongeren van 12 tot en met 16 jaar veilig kennismaken met de huidige clubmuziek en het uitgaansleven.

De derde editie van Lose Control draagt het thema “Back to school”, maar er hangt zeker geen schoolsfeer op dit evenement. Headliner Artistic Raw zorgt ervoor dat de jeugd een onvergetelijke ontmoeting met de nieuwste hits uit de club scene krijgt. Met over 2 miljoen plays op Soundcloud en bijna 30000 volgers op Facebook heeft de Amsterdammer zijn naam in het loop van de jaren gevestigd in de house scene. Hij heeft onder andere samengewerkt met artiesten zoals Afrojack, Chuckie, Hardwell, Laidback Luke en Tiesto.

Samen met de dj’s Tommy Walker, MVL, Bart Schroeijers en MC Farola gaat de Amsterdammer de uitdaging aan om jongeren te introduceren met het uitgaansleven en dance muziek. “Artistic Raw is een hele goede Dj die bekend is voor o.a. Drughouse Mixtapes. Ik verwacht dat hij samen met mij en de andere Dj’s een leuk feest ervan gaat maken  in Bergen op Zoom”, zegt Rogier van Poppel. De jonge muzikant en organisator van Lose Control, meer bekend onder zijn artiestennaam Tommy Walker kijkt uit naar de “Lose Control – Back to School”-editie in Gebouw-T.

Tickets kosten  € 7,50,- (excl. servicekosten) en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl , www.artistsandbands.nl en www.ticketmaster.nl.

Leeftijd 12 t/m 15 jaar. Als je 12 bent, dien je in de eerste klas van de middelbare school te zitten!
Zonder ID en/of schoolpas geen toegang
Zaal open 20.00 uur, toegang tot 21.30 uur, binnen is binnen
Alcoholgebruik wordt niet getolereerd, alcoholcontrole aan de deur
Tassen worden gecontroleerd
Bij niet navolgen van de huisregels wordt toegang geweigerd
Bij misdraging volgt uitzetting