40UP: Dansavond voor 40+ op 14 juni

Op 14 juni Gebouw-T wederom het decor voor 40UP, een dansavond speciaal voor 40 plussers. Een feest speciaal gericht op bezoekers vanaf veertig jaar, die graag weer eens een dansje willen wagen.

Het idee is ontstaan in Amsterdam, door Harry de Winter. Hij baalde ervan dat er bijna niet meer gedanst werd door 40 plussers. Daarom sloeg hij met VJ Alex van Oostrum de handen in een en zo werd 40-up geboren. Inmiddels is dit feest overal in het land te bezoeken.

Dit is een groot feest der herkenning. Doordat de muziek uit hun eigen tijd wordt gedraaid, maar ook omdat er leeftijdsgenoten zijn en videobeelden die elke bezoeker kan herkennen. De DJ’s en VJ’s zullen er voor zorgen dat iedereen uit zijn dak gaat.

Alle nummers zijn uit de jaren ’50, ’60 en ’70, waar de bezoekers goed op kunnen dansen. Alle nummers worden ook helemaal afgespeeld, dus geen flarden van hitjes. De bijbehorende videoclips zullen ook worden getoond. Een echte clubavond voor alle 40 plussers.

Tickets voor 40-UP kosten €13,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).