DeWolff komt naar Gebouw-T op 31 mei

Terug naar de jaren ’60 en ’70 met DeWolff

Zaterdag  31 mei treedt DeWolff op in Gebouw-T. De band bestaat uit de broertjes Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso. De band is sterk beïnvloed door de late jaren ’60 en vroege jaren ’70. In 2008 won de band de eerste prijs in de landelijke finale van de Kunstbende. De jury had geen enkele kritiek!

In augustus 2008 tekenden ze een platencontract, waarna ze een aantal keer met een eigen show opgetreden hebben in het Amsterdamse Paradiso. DeWolff krijgt steeds meer aandacht en dit komt tot uiting in het aantal ‘buitenlandse’ optredens. Ze treden op in Frankrijk, Hongarije, en Italië. In 2011 kwamen hier België, Duitsland,  Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Rusland en zelfs Australië bij!

In januari van dit jaar is de band naar Amerika vertrokken om daar een nieuw album op te nemen, dit gaan ze doen in samenwerking met Mark Neill, producent van de Black Keys.

Fully Revised & Updated verzorgt de support act. Ze bestaan sinds 2010, maar spelen pas sinds 2011 in deze opstelling. In dat jaar zijn ze begonnen aan een repertoire van eigen nummers met een zo originele mogelijke sound. Zij zorgen er voor dat de zaal is opgewarmd voor DeWolff.

Tickets voor DeWolff  kosten €17,50 (excl. Servicekosten) en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.