Gebouw-T introduceert singer-songwriterfestival PUUR

Eerste bevestigde namen: Maaike Ouboter, Tangerine en broeder Dieleman

 

Op zaterdag 19 april introduceert Gebouw-T een nieuw singer-songwriterfestival: PUUR. Tijdens deze eerste editie treden onder andere Maaike Ouboter, Tangerine en broeder Dieleman op. In de komende weken worden daar nog twee namen aan toegevoegd.

 

Geen toeters en bellen bij PUUR, het draait deze avond puur om de muziek. Maaike Ouboter kreeg heel Nederland stil met haar auditieliedje ‘Dat Ik Je Mis’, dat ze bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland zong. Maaike is hard bezig met het schrijven van nieuw materiaal, wat afgelopen zondag tijdens een intiem optreden in de Amsterdamse Vondelkerk al zeer goed ontvangen werd.

 

Als huisband van De Wereld Draait Door is Tangerine inmiddels geen onbekende meer in Nederland. De tweeling stond onder andere op Eurosonic/Noorderslag en Stille Nacht Festival in Eindhoven. Broeder Dieleman doet zijn Zeeuwse roots eer aan en brengt Zeeuwstalige folk.

 

De voorverkoop voor PUUR is reeds begonnen. Tickets kosten €17,00 exclusief servicekosten. Voor een beperkt aantal vroege beslissers is het Early Bird ticket beschikbaar, wat €3,50 korting op de normale ticketprijs geeft. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.