voorronde T-strijd op 17 januari

T-Strijd is dè bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Op 17 januari staat de eerste voorronde gepland.

Awash is een band die tijdens de eerste voorronde zal spelen. De Brabantse band stond al op het parkfeest in Oosterhout en ook op Breda Barst. King Pistache, een band die een mix speelt van iggy pop en Florence and the machine. De drie heren en dame uit Bergen op Zoom, spelen covers en wisselen deze af met eigen werk. De derde band op deze avond is Monsun uit Goes. The Altodite is een 4 koppige rockband uit Breda. Ze spelen uitsluitend eigen nummers.

De andere voorrondes staan gepland op 31 januari, 15 februari en 22 februari. De bands strijden om verschillende prijzen. De winnaars krijgen opname tijd, een optreden in Gebouw-T of op het festival ‘Op de T’ en meer. Ook de nummers twee en drie blijven niet met lege handen.

De jury kiest op de avond een band uit die rechtstreeks naar de finale gaat. Ook heeft het publiek een stem. De band die door het publiek wordt uitgekozen gaat door naar de halve finale. Het is het zeker waard voor de bezoeker om zijn of haar favoriete band aan te moedigen en te steunen.

De toegang is gratis!