Rock4 en Queen gaan hand in hand op 10 januari

In de nieuwe theatertour geeft Rock4 de tijdloze nummers van Queen een uniek jasje. Met hun eigen bewerkingen en interpretaties vertolken de Nederlandse zangers het meest legendarische album van Queen met louter hun stemmen. In de show A Night at the Opera remastered worden klassiek, rock, pop en a capella met elkaar verenigd. Vrijdag 10 januari ondergaat het publiek van theater De Maagd (Bergen op Zoom) deze muzikale belevenis.  Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl

Queen fans onder de indruk

Vocal Quartet Rock4 boekt al sinds 2000 successen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Zwitserland, België en Frankrijk. Ook echte Queen fans zijn onder de indruk van Rock4’s interpretatie van de muziek van hun helden. Na meerdere fandagen traden ze op in Montreux en in 2010 zelfs in Engeland tijdens de Queen Convention voor 1.500 uitzinnige fans. De groep heeft diverse theatershows gedaan in Nederland, waaronder Pure, Timeless, de Sting & Police show Bring on the Night en de jubileumshow In Concert.

Rock4 zingt het hele album en meer

De muziek van de legendarische Engelse band Queen is tijdloos en nog steeds zeer geliefd bij het Nederlandse publiek. Dit blijkt onder andere uit de 25 vermeldingen in de Top 2000 en de nummer 1 vermelding van Bohemian rhapsody in deze hitlijst. Maar ook uit hoe de theaters en het publiek de show van Rock4 hebben ontvangen. In A Night at the Opera remastered zingt Rock4 alle nummers van het legendarische Queen album, afgewisseld met andere bekende Queen songs, zoals Killer Queen en Somebody to Love.

 

Voor meer informatie en kaartjes: www.demaagd.nl