American Red Cup HouseParty op 28 december

Feest op Amerikaanse wijze

In Gebouw-T gaat er weer een topfeest losbarsten. Op 28 december komen grote namen draaien en alles zal in het teken staan van de American Red Cup.

Eindelijk een heerlijk ouderwets Amerikaans studentenfeestje in Gebouw-T. Nou heel veel Gebouw-T zal er misschien niet overblijven, want de zaal wordt omgebouwd in een groot appartement. Het wordt een lekkere foute houseparty met typische studenten aankleding en vergeet natuurlijk niet de klassieke Red Cups. Het is daarnaast de laatste dag om te zondigen voor het nieuwe jaar en het crisisjaar 2013 af te sluiten.

Kenneth G brak door met het nummer ‘Bazinga’ en stond al in de grotere clubs van Nederland. Ook werkte hij samen met Bassjackers en Nicky Romero.  Andere headliner is Skitzofrenix. Voor hem begon het al vroeg. Hij was 15 toen hij zijn eerste plaatjes kocht. Dit is langzaam maar zeker uitgegroeid tot iets moois en nu zit hij bij de zelfde label als DJ Hardwell. Naast deze twee headliners zie je ook L-Dinero draaien. Deze jongenman is niet onbekend in Breda. DJ Mallenza maakt het rijtje compleet.

Tickets voor American Red Cup HouseParty  kosten €9,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).