Nieuw dance concept in Gebouw-T op 30 november

Op 30 november is er het dance feest ‘Fluorized’ in Gebouw-T. Dit dance feest is net wat anders dan normaal en erg kleurrijk. Bekende  DJ’s komen langs en het belooft een top feest te worden.

Dit  dance  feest gaat Gebouw-T een hele andere sfeer geven. Met muziek en licht wordt de beleving van kleur overgebracht en  de bezoeker maakt hier zelf ook deel van uit! Door alle effecten en lichtgevende bandjes is de bezoeker de lichtshow. Daarnaast lopen er fluor dames rond die de lichamen en gezichten met alle creativiteit zullen versieren met verschillende kleuren fluorverf. De bezoeker mag dit niet missen!

Onder andere Mell Tierra en Michael Mendoza komen draaien. Mell Tierra stond al in de grotere clubs van Nederland en wordt omarmd door Dj’s als Armin van Buuren en LaidbackLuke. Ook Mendoza mag je zeker een van de betere noemen. De man van Kim Feenstra wordt ondersteund door zijn mentoren Sunnery James & Ryan Marciano.

Naast deze twee Dj’s komt ook Carita la Nina draaien. Ze is een  populaire dj die zorgt voor heerlijke house mixen en staat daarom ook door heel Nederland op de grootste podia. Ook Mischaa is goed bezig, deze jongenman is pas 19 jaar, maar draait al regelmatig in Antwerpen. Naast Mischaa gaat  Larson ook zijn opwachting maken.

Tickets voor Fluorized  kosten €6,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).