Koster muziekfestival, de Avond van…. op 1 november

 

Vanwege het 35-jarig jubileum van Koster Muziek Bergen op Zoom, geeft de heer Koster, in samenwerking met CKB De Maagd en Het Markiezenhof, een gratis avond vol muziek en entertainment.

Op vrijdagavond 1 november van 19.00 – 22.00 uur wordt Het Markiezenhof omgetoverd tot een heus muziekfestival. In diverse ruimtes van het Stadspaleis wordt een uniek programma aangeboden. Kom genieten en beleef de bijzondere Avond van Koster.

Tijdens het muziekfestival lopen er lakeien rond, zij verwelkomen de bezoekers in het middeleeuwse paleis.

Veelbelovende cursisten van het CKB bieden een muzikaal programma, van klarinet, harp tot accordeon. In de Hofzaal wordt er gedanst, verschillende groepen geven een spectaculaire show. Wilt u liever naar een theater voorstelling kijken, ook dat is mogelijk op de galerij van het museum.

In de tuinzalen kunt u onder het genot van harpklanken de etsen van Rembrandt bekijken. Op de eerste etage in de Cartoonzaal, speelt een accordeonist. Hier worden de 100 toppers van het Cartoonfestival Vooroordelen & Stereotypen voor de laatste dag tentoongesteld .
Grijp je kans en kom naar Het Markiezenhof voor de Avond van Koster. Entree is gratis, kaarten zijn af te halen bij Koster Muziek, Fortuinstraat 20 in Bergen op Zoom.