Het is, vanaf nu, mogelijk om voor in te schrijven voor de Markiezaatsfietsvierdaagse. Voorinschrijven bij:  De fietsspecialist Kees de Mooy Zuid-Oostsingel 43, Bergen op Zoom horeca Beursplein en VVV Brabantse Wal Kortemeestraat 19 in Bergen op Zoom en bij Het Poortje Fietsen Dorpsstraat 47 in Halsteren. De kaartvoorverkoop sluit op zaterdag 3 augustus. Er bestaat ook de mogelijkheid van aanmelden via internet t/m 3 augustus (www.fietsvierdaagsebergenopzooml.nl ). Op 5 en 6 augustus kan men nog inschrijven aan de start. Bij voorinschrijving geldt een gereduceerde prijs . Kosten bedragen: voorinschrijving kinderen € 5,00 volwassenen € 9,00 tot en met 4 augustus. Inschrijving aan de start; Kinderen € 5,00 volwassenen € 11,00.

Op 5-6-7- en 8 augustus organiseert Stichting Rijwiel Evenementen de 42e Markiezaatsfietsvierdaagse vanuit Bergen op Zoom. Het vertrek vindt plaats vanaf het binnenplein van het Markiezenhof bij het Beursplein. De uitgezette tochten voeren door de prachtige omgeving van de stad waarbij naast de Brabantse Wal met bosrijke omgeving en landgoederen ook de Zeeuwse polders en het mooie eiland Tholen worden aangedaan.

Door de ruime keuze in afwisselende routes komen zowel de meer sportieve fietsers als de echte recreanten aan hun trekken.

Men hoeft slechts 3 dagen, waaronder de donderdag, mee te fietsen om in aanmerking te komen voor een medaille. De te kiezen afstanden zijn 25, 40 of 60 km, waarbij per dag een verschillende afstand kan worden gekozen. Er kan gestart worden van 10.00 tot 14.00 uur. De laatste controlepost op de routes sluit om 16.00 uur en de eindcontrole om 17.00 uur. Onder de deelnemers wordt een vijf daags fietsarangement voor twee personen op Texel verloot. Deze midweek wordt aangeboden door Kees de Mooij fiets en fitniss in Bergen op Zoom en Hotel De Pelikaan in De Koog. Meer informatie vindt men op de onlangs vernieuwde website: www.fietsvierdaagsebergenopzoom.nl