×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/artikelen/20130627
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Op zondag 30 juni sluit Harmonie Eendracht Maakt Macht het seizoen traditiegetrouw af met een ‘fietsconcert’.

De leden van de ‘Fiel’, zoals de harmonie in de volksmond ook bekend is, worden met hun fiets op pad gestuurd voor een fraaie tocht in de omgeving van Bergen op Zoom. Tijdens deze tocht wordt een tweetal concerten gegeven. Het eerste vindt plaats om 13.15 uur bij kinderboerderij ‘De Nieuwe Drenck’ aan de Zuidgeest te Bergen op Zoom. Hierna vervolgt het gezelschap haar weg naar de tweede stop ‘De Sprenge’ op Vrederust. Daar begint het concert om 15.15 uur.  Het is een ieder vrij om aan te sluiten bij de EMM karavaan of de  gratis concerten op de genoemde locaties bij te wonen. Voor de leden begint de zomervakantie na afloop van het “fietsconcert” met een al even traditionele barbecue.

 

Na het zomerreces staat voor Harmonie EMM al weer op 15 september een concert op het programma. De harmonie speelt dan tijdens Nazoomeren 2013 op landgoed Mattemburgh.

 

Noteer ook alvast 26 oktober in uw agenda voor het jaarconcert van EMM.

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het beloofd een groot spektakel te worden voor jong en oud.

{gallery}artikelen/20130627{/gallery}