Fotowandeling Bergen op Zoom ‘De oude Vesting’ op 5 juni


VVV Brabantse Wal en fotograaf Don van Rooy organiseren vanaf woensdag 5 juni de Fotowandeling. Tijdens deze wandeling deelt Don van Rooy zijn kennis over Bergen op Zoom en fotografie. Terwijl u de vele bezienswaardigheden en monumenten die Bergen op Zoom bezit passeert, geeft Don van Rooy het juiste advies om een goede foto te maken. De wandeling is zowel voor beginners als gevorderden.

Wandel samen met Don van Rooy langs de buitenzijde van de monumenten van Bergen op Zoom, de stad waar meer dan 800 monumenten te vinden zijn. Met uw eigen camera legt u deze monumenten en andere bezienswaardigheden op de juiste manier vast, door het uitgebreide advies van de fotograaf ongeacht het niveau van de deelnemer. Om uitgebreid advies te kunnen geven, is er een limiet van 8 deelnemers met camera. Heeft u een partner die zonder camera mee wilt, dan is dat geen enkel probleem.

 

Praktische informatie

Vanaf juni start (bijna) elke woensdag en zaterdag een fotowandeling. Op woensdag start de wandeling om 13.30 uur en op zaterdag om 11.00 uur. Met enige regelmaat komt de fotowandeling deze zomer terug. Duur van de wandeling is 2 uur. Deelname per fotografeerde deelnemer bedraagt € 22,-. De niet-fotograferende partner kan gratis meelopen.

Op de website van VVV Brabantse Wal, www.vvvbrabantsewal.nl, vindt u het complete overzicht van alle data.

 

Deelnemen?

Graag meewandelen? Laat dit dan weten aan VVV Brabantse Wal, 0164-277482 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunt u vooraf ook de betaling voldoen. Vooraf reserveren is gewenst.

Graag met een ervaren stadsgids deze fotowandeling maken? Tegen bijbetaling kan een gids van Stichting Bezichtiging Monumenten meewandelen voor nog meer achtergrondinformatie over de stad.