"SMAKEN VERSCHILLEN" - Expositie van Hendrik Boot

Asperges, Ansjovis en Aardbeien staan weer op het menu in Bergen op Zoom. Tijdens ProefMei kunt u culinaire hoogstandjes met de drie A´s proeven. Ook de A van Art en Artistiek is er weer bij. In restaurant “La Pucelle” in het Markiezenhof, toont Hendrik Boot zijn smakelijke kunst.

De A van Art en Artistiek staat weer op het menu!

Kunstenaar Hendrik Boot exposeert dit jaar zijn schilderijen en aquarellen met de drie A's in het restaurant La Pucelle in het Markiezenhof. Handen vol verse producten van de Brabantse Wal maken u attent op de culinaire toppers. U kunt nu dus smakelijk genieten de streekproducten op het bord en aan de wand.

De expositie "Smaken verschillen" gaat op 30 mei met ProefMei van start en loopt tot St. Jan, 24 juni 2013. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het restaurant.

La Pucelle, Hofstraat 2,  4611 TJ Bergen op Zoom, Tel: 0164 - 266 445

Maandag t/m zaterdag

Keuken geopend voor lunch van 12.00 uur - 14.00 uur en voor diner van 18.00 uur - 21.30 uur