Torre Florim (De Staat) en Roos Rebergen (Roosbeef) samen in Gebouw-T


Na het succes van De Speeldoos, komt er een vervolg op het speciale project van Torre Florim (zanger van De Staat) en Roos Rebergen (zangeres van Roosbeef). Op vrijdag 12 april komt De Tweede Speeldoos naar Gebouw-T. Dat belooft weer een krachtig, ontroerend en soulvol optreden te worden.

De Speeldoos, die eind 2009 een intrede maakte in Nederland, was een groot succes. De ep van Torre Florim, zanger van De Staat, en Roos Rebergen, zangeres van Roosbeef, bestond uit zes nummers waarvan de teksten gebaseerd zijn op gedichten van mensen met een verstandelijke beperking.

In april 2013 komt De Tweede Speeldoos uit. Deze keer zijn de teksten van de nummers ontstaan door gesprekken met een acteursgroep van 17 verstandelijk beperkte mensen. Torre: "Op basis van hun verhalen, karakters en de algehele sfeer hebben we liedjes gemaakt."

Gebouw-T is zeker geen onbekend gebied voor Torre Florim en Roos Rebergen. Naast De Speeldoos, heeft zowel De Staat als Roosbeef al eens in Gebouw-T gestaan. Op 12 april zullen Roos en Torre, begeleid door muzikanten van De Staat en Roosbeef te zien zijn in Gebouw-T.

Tickets voor het concert van De Tweede Speeldoos kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl of bij De Waterput (Bossstraat 36, Bergen op Zoom) of VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19). Meer informatie is te vinden op de website van het poppodium.