Op De T Festival 2013 met hoofdact Memphis Maniacs - 9 mei

Op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei 2013 organiseert poppodium Gebouw-T voor de derde keer het gratis muziekfestival Op De T,  op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Dit keer pakt Gebouw-T groot uit met headliner Memphis Maniacs.

Op De T Festival heeft al twee zeer geslaagde edities achter de rug. Een logische keuze dus om dit jaar het festival wederom op Hemelvaartsdag te organiseren. Op De T heeft zich de afgelopen twee jaar bewezen als een sfeervol familiefestival. Naast volop muziek is er een kinderhoek aanwezig voor de jonge festivalbezoeker. Vorig jaar werden VIP-plekken geïntroduceerd, welke zeer enthousiast ontvangen werden. Vandaar dat dit jaar wederom VIP-plekken met bijbehorende picknickmandjes verkocht gaan worden. Op De T is een festival voor jong en oud. Voorgaande jaren werd de focus in de line-up voornamelijk gelegd op lokale en regionale acts, dit jaar pakt het festival uit met een Nederlandse topper.

De hoofdact is dit jaar Memphis Maniacs. Deze band staat  bekend staan om hun geniale mash-ups en hun ongeëvenaarde live show  waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf spat. Ze stonden oa. op festivals als Paaspop, Dance Valley, Parkpop, Solar, Concert at Sea en Valtifest. Vorig jaar stonden ze ook in Gebouw-T en dit was zo’n groot succes, dat ze zijn uitgenodigd om te komen spelen op het festival.

De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.opde-t.nl.