Anne Soldaat, singer/songwriter in hart en nieren, komt vrijdag 22 februari naar poppodium
Gebouw-T.  Na zijn eerste solo-album ‘In Another Life’, een tour door Nederland en een groot aandeel in het succes van Tim Knol kwam hij in augustus 2012 met zijn nieuwe album genaamd ‘Anne Soldaat’, die hij samen met bekende muzikanten ten gehore zal brengen.

Hoewel het album evident als Anne Soldaat klinkt, is er toch een duidelijke ontwikkeling ten opzichte van In Another Life. Soldaat lijkt comfortabeler met zijn plek als frontman en neemt meer de ruimte om te experimenteren met structuur en geluid. Het gaat op deze plaat om sfeer en de liedjes zijn dan ook minder compact. Maar wel onmiskenbaar Soldaat: catchy, melodieus en bij vlagen melancholiek. Soldaat groeit nog altijd en weet zijn grenzen te verleggen; dat kenmerkt zijn vakmanschap en drive.

Anne Soldaat bestaat live tijdens de komende toernee uit: Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Johan), Bram Hakkens (Kyteman, GEM), Jeroen Overman (Tim Knol) & Maurits Westerik (GEM). Een soort all-star-band, van bevriende muzikanten die samen de nieuwe nummers ongetwijfeld tot grote hoogten gaat stuwen.

Tickets voor het optreden van Anne Soldaat kosten €12,50. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl of bij De Waterput (Bossstraat 36, Bergen op Zoom) of VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19). Meer informatie is te vinden op de website van het poppodium.