VVV en Citymarketing op Vakantiesalon in Antwerpen

Van 24 januari tot en met 28 januari 2013 opent Antwerp Expo opnieuw de deuren voor Internationaal Vakantiesalon Vlaanderen. Meer dan 500 exposanten helpen de bezoekers graag bij hun zoektocht naar een ideale vakantie of dagje uit! Deze editie zijn de actuele trends en de klassiekers ruimschoots vertegenwoordigd. Ook VVV Brabantse Wal en Citymarketing Bergen op Zoom zijn aanwezig op de 35ste editie van de grootste vakantiebeurs van Vlaanderen.

Citymarketing en de VVV hebben een nieuwe, eigentijdse stand laten ontwerpen die past bij de gewenste uitstraling van Bergen op Zoom en de Brabantse Wal. De nadruk in de vormgeving ligt op de sterke punten van stad en regio namelijk water, natuur, (cultuur)historie, wandelen&fietsen, evenementen en funshoppen. Door de uitstraling van de stand, entertainment, proeverijtjes van streekproducten en een promofilmpje zullen bezoekers naar de stand getrokken worden.

Vanuit deze stand informeren VVV medewerkers en leden van de Ondernemers Vereniging Brabantse Wal de bezoekers over de vele mogelijkheden van stad & streek.

 

De Vakantiesalon is alle dagen geopend van 10 tot 18 uur en vindt plaats in Antwerp Expo aan de Jan Van Rijswijcklaan 191. Meer informatie is terug te lezen op www.vakantiesalon-antwerpen.be