Zesde editie frisfeest T-Star Op vrijdag 15 februari is het alweer tijd voor de zesde editie van T-Star. Dit interactieve en alcoholvrije feest is ontstaan uit initiatief van Gebouw-T, in samenwerking met het JOC in Bergen op Zoom. Het idee is om een feest neer te zetten waar jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar kunnen genieten van een avond vol muziek, dans en gezelligheid.

Tijdens deze zesde editie kunnen we een leuke programmering verwachten. De hoofdact van deze avond is DJ Fajah Lourens. Fajah is begonnen als actrice en was eerder te zien in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden en heeft een aantal filmrollen op haar naam staan. In 2011 maakte zij haar debuut in de dancewereld, waarin ze als DJ werkt onder de naam Fajah. Momenteel is ze terug te zien als finaliste in de serie  Expeditie  Robinson. Naast Fajah staan DJ Naffz (Nope is Dope, Beachclub Vroeger) en DJ Bryan op het podium. De avond wordt gehost door Volkan Tasdan van dansschool Boogie Down. Het thema van deze avond is “Welcome to the Jungle”.

Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Tickets voor T-Star kosten in de voorverkoop €6,00, met CJP en Rabopoppas  €5,00 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom)