T-Star: hét feest voor 12 tot en met 16 jarigen Op zaterdag 29 september is het alweer tijd voor de vijfde editie van T-Star. Dit interactieve en alcoholvrije feest is ontstaan uit initiatief van Gebouw-T, in samenwerking met het JOC in Bergen op Zoom. T-Star is een feest waar jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar kunnen genieten van een avond vol muziek, dans en gezelligheid.

Tijdens de vijfde editie van T-Star treedt Winne op. Deze rapper uit Rotterdam scoorde hoge ogen met zijn in 2009 verschenen album ‘Winne Zonder Strijd’. Hierna tourde hij onder andere met het hiphop-trio Opgezwolle en verzorgde hij optredens op festivals als Lowlands en Mysteryland. Ook wordt er deze avond een podium geboden aan de jonge talenten  DJ Alvarez (Beat The DJ) en DJ Bryan en zal er een capoeira-demo zijn. De avond wordt gepresenteerd door Michiel Zandbergen van dansschool Boogie Down.

Verder is de avond ingedeeld in blokken waarin er verschillende genres muziek voorbij komen: van hiphop tot club tot top-40. Zo is er voor ieder wat wils. Kortom: alles is aanwezig om van deze avond een mooi feestje te maken. Dit belooft wat!

Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Tickets voor T- Star kosten in de voorverkoop €7,50 (CJP en Rabopoppas) en €8,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).