Clubavond Club Maison toe aan tweede editie

Na een zeer succesvolle editie op 7 april, is de nieuwe clubavond van Gebouw-T, Club Maison, toe aan een tweede editie. Deze staat gepland op zaterdag 1 september, en hiervoor hebben organisatoren Ruben Helmig en Leander Redeman niemand anders dan DJ’s Nikki Nice en Bassjackers weten te strikken.

De meer dan goede sfeer, de drukte en de fantastische DJ’s maakten de eerste editie een groot succes. De avond was goed opgebouwd. Maar na aanvang van de act van Shermanology kon de avond niet meer stuk! Iedereen ging helemaal uit zijn dak. Ruben Helmig verteld: “We hebben echt heel veel goede reacties ontvangen die ons alleen maar goed deden. Mede door al die reacties begon het bij ons alweer te kriebelen. Het prikken van een datum voor een tweede editie was dan ook zo gedaan. Maar toen kwam het andere puntje. Wie kunnen we boeken om Shermanology te evenaren, maar ook deze keer hebben we het voor elkaar gekregen. Een line-up om je vingers bij af te likken!”.

Die line-up bestaat onder andere uit Nikki Nice en Bassjackers. Nikki Nice is niet alleen DJ, ze combineert haar DJ-sets met live viool-, saxofoon- en pianospel. Met deze talenten heeft ze tevens menigmaal andere bekende DJ’s ondersteund, zoals Quintino en Billy The Klit.

Bassjackers zijn twee jonge vrienden, die hun talenten voor producen en DJ-en verenigd hebben. Het bleek een succesvolle stap, want hun muziek werd opgepikt door niemand minder dan Fedde Le Grand en Tiësto. Dit heeft er voor gezorgd dat ze al in veel verschillende clubs en op festivals over de hele wereld gedraaid hebben.

De line-up wordt aangevuld met Club  Maison Resident DJ Soul Pressure uit Bergen op Zoom. Soul Pressure brengt techno gemixt met latin invloeden. Ze hebben onder andere al opgetreden in Off Corso, Dance Parade Middelburg en Dance Boulevard Bergen op Zoom.

Club Maison start zaterdag 1 september om 21:30 uur. Tickets kosten €11,00 in de voorverkoop en €14,00 aan de deur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom)