Jamaicaanse warmte in Gebouw-T

Ondanks dat Nederland zich nog steeds onder een dik pak wolken bevindt wordt er af en toe toch een beetje zomer gecreëerd. Zoals tijdens het gratis toegankelijke reggae concert van Kevin Isaacs op donderdag  2 augustus in Gebouw-T te Bergen op Zoom.


Als iemand de nagedachtenis aan Gregory Isaacs levend kan houden dan is het wel zijn zoon Kevin. De appel valt niet ver van de boom, en net als zijn vader heeft Kevin dat zoetgevooisde stemgeluid dat hem een volwaardige opvolger van de ‘Cool Ruler’ maakt.


Kevin Isaacs is in 1979 geboren op Jamaica en schreef op dertienjarige leeftijd zijn eerste lied. Hij tourde met zijn vader de hele wereld over. Ook zelf bleek Kevin een veelzijdig artiest, hij schreef en nam talrijke nummers op, waarmee hij veel erkenning scoorde in Jamaica, Amerika en Europa. Dit jaar tourt Kevin door Europa, begeleid door Tallawah, een gevestigde en ervaren band die al jaren meedraait in het Europese circuit. Tallawah weet daarnaast de verschillende stijlen van Gregory Isaacs beste begeleidingsband perfect te reproduceren en mixen. Tijdens het optreden in Gebouw-T worden niet alleen de mooiste songs van Gregory ten gehore gebracht, maar ook tot nu toe onuitgegeven nummers en Kevins eigen werk.


Het concert van Kevin Isaacs maakt deel uit van de reeks gratis te bezoeken zomerconcerten in Gebouw-T. Deze concerten vinden tot en met 16 augustus elke donderdagavond plaats. Naast Kevin Isaacs treden ook onder andere Little Trouble Kids, Geppetto & The Whales en Dear MoM op. Het volledige overzicht is te vinden op www.gebouw-t.nl. De aanvang van de concerten is 22:45 uur, na afloop van het Palm Parkies concert op het Wilhelminaveld. De zaal gaat om 22:00 uur open.