Een prachtig decor met licht, en gigantisch geluid / met nog meer foto's

 

BOV brengt Evita de rockopera

 

Zeventig jaar geleden werd de Stichting BOV opgericht om precies te zijn 8 februari 1954. Vlak na de tweede wereldoorlog werd het zaadje gepland dat er meer cultureel leven in Bergen op Zoom moest worden gebracht. De eerste jaren werden de operettes opgevoerd in zalen zoals de Korenbeurs, Luxor theater, Stoelemat. En nu in Theater de Maagd waarbij ook meer het musical aan het operette is toegevoegd.

Dit jubileumjaar werd het een rockopera…………EVITA………het levensverhaal van Eva Perron.  Van 15 t/m 24 maart wordt deze opgevoerd in Theater de Maagd, waar natuurlijk nog kaarten voor te verkrijgen zijn via de site van de BOV:  https://www.stichtingbov.nl/producties/2024-evita/

Een prachtig decor met licht, en gigantisch geluid door een fantastische cast van verschillende leeftijden neemt u mee in het verhaal van Evtita. De werkzaamheden vooraf door alle mensen achter de schermen moet enorm geweest zijn, om het 70 jarig bestaan iets extra’s te brengen. Voor aanvang van de voor première was het een drukte van heen en weer vliegende personages in de gangen en kleed ruimtes achter in het theater. Oeps!!!.......heb ik de juiste kleding aan, zit mijn haar goed, werkt het microfoontje wel. 

Kijk voor een impressie wat u kan verwachten van deze prachtig neer gezette rockopera Evita. Na het tweede weekend plaatsen wij nog meer foto’s van de voorstelling.

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers