Het beste uit België op één festival

Made in Belgium: het beste uit België op één festival

Zaterdag 18 november in Poppodium Gebouw-T

Het Made in Belgium festival in Gebouw-T is een jaarlijkse viering van de overvloedige muzikale diversiteit die België te bieden heeft, en dit jaar is geen uitzondering. Het festival zal op zaterdag 18 november enkele van de meest opwindende en gevestigde namen in de Belgische muziekscene op één podium in Bergen op Zoom samenbrengen.

Eén van de blikvangers van de avond is Coely, wiens unieke mix van soul, R&B en pop niet alleen genres, maar ook landsgrenzen overstijgt. Haar muzikale veelzijdigheid en indrukwekkende podiumprésence maken haar tot een fenomeen dat je niet mag missen. Een andere grootheid die Made in Belgium zal sieren, is de Vlaamse legende Daan. Met een indrukwekkende carrière en een onmiskenbaar geluid heeft Daan geen introductie nodig.

  Coely

   Daan

Fans van rauwe en intense rock kunnen zich verheugen op de terugkeer van The Hickey Underground, die momenteel op een reünietour zijn. Dit Antwerpse kwartet staat bekend om hun luide en aanstekelijke riffs, harde noise en ijzige screams met windkracht 12, en ze beloven het publiek mee te slepen in een muzikale wervelwind. De line-up wordt verder aangevuld door Ão, Isaac Roux, en de veelgeprezen DJ Eppo Janssen, bekend als programmeur van Pukkelpop, die de afterparty mag verzorgen.

Kaartjes zijn nog te koop           

Made In Belgium vindt plaats op zaterdag 18 november in Gebouw-T. Er zijn nog kaartjes te koop via de website van Gebouw-T. Een kaartje kost 30 euro. De deuren van Gebouw-T openen om 19.00 uur en het eerste optreden begint om 19.30 uur. Willem Jongeneelen verzorgt de presentatie.