×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/artikelen/20230903AmericanDayDieTwee
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

De Grote Markt in Bergen op Zoom één groot strandparadijs

Ja, het wordt warm, tropisch warm te verwachten dit weekend. Passend voor het idee van Sic Pugno om de Bergse Grote Markt wederom om te toveren tot een strandparadijs. Het is immers weer de tijd van het jaar dat zij hun Beach Volley bal toernooi organiseren. Heel de markt één grote zandbak met diverse velden. Jongens en meiden in strandkledij die elkaar bestrijden en volle terrasjes met publiek die onder het genot van een drankje hun favorieten aanmoedigen.

De Peperbus waakt over dit alles. Zelfs de politie heeft een team afgevaardig, maar waarom zij nu hun dienstauto's op de Grote Markt parkeren, is ons een raadsel.

De sportieve strijd zal een heel weekend duren, en zo zullen we ons deze zaterdag en zondag nog even op een strandparadijs kunnen wanen hier op de huiskamer van de stad. Organisatie SicPugno heeft het weer uitstekend voor elkaar.

{gallery}artikelen/20230903AmericanDayDieTwee{/gallery}