Nog een kleine week,

 

op donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, we kunnen weer dansen op het Wilhelminaveld tijdens Op De T Festival. Het wordt een dag vol gezelligheid, muziek, vermaak, eten en drinken. Toegang is zoals elk jaar gratis.

Een vol muzikaal programma

De Zeeuwse rockband Charades trapt om 13.30 uur het festival af. Mr. Blowfish (15.00 uur), de 8-koppige brassband uit Bergen op Zoom, zorgt ongetwijfeld voor het eerste feest. Jamaicaan Anthony John zal reggae vol love & unity laten klinken, begeleid door Dreadless (16.15 uur). Fortunate Sons geven om 17.45 uur een weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival. Splendid (19.30 uur) sluit het festival buiten af met hun mix van pop, reggae en hiphop. De organisatoren van GROWN hebben een tof en gevarieerd Silent Disco programma samengesteld. Onder andere L-Dinero, Flexabeats, Lisa Louise en Fhonix zullen op drie kanalen de fijnste platen draaien. Dansen is verplicht! Voor wie er niet genoeg van krijgt is vanaf 20.30 welkom in Gebouw-T. Hier is de officiële afterparty door Waterput Swing ft. Verdampt wat doorgaat tot in de late uurtjes.  

Het duurzaamste festival van Bergen op Zoom 

Bij Op De T is duurzaamheid erg belangrijk. Nieuw dit jaar zijn de GreenCups. Dat zijn harde plastic bekers met statiegeld die gebruikt worden ter vervanging van plastic wegwerpbekers. GreenCups zijn herbruikbaar en 100% recyclebaar. Bij de eerste bestelling betaalt de bezoeker 1 euro statiegeld per beker. Bij elke nieuwe bestelling wordt de oude beker ingewisseld voor een schone beker. Aan het einde van de avond kan de beker gedoneerd worden aan het festival of statiegeld teruggevraagd worden. Op De T Festival is, net als vorig jaar, pin-only. 

Gratis festival voor het hele gezin 

Het Op De T Festival wordt al sinds 2011 door Poppodium Gebouw-T georganiseerd op het Wilhelminaveld. Het is een echt familiefestival met muziek, foodtrucks, silent disco en een leuke kinderhoek. Het festival wordt grotendeels gedraaid door vrijwilligers. Wil je hierin je steentje bijdragen? Bekijk dan de website van Op De T voor de mogelijkheden: www.opde-t.nl .