Een editie met hoog amusant gehalte.

 

Een paar jaar hebben de Krabben er op moeten wachten om samen weer heerlijk naar de Stoelemat te kunnen gaan, of thuis de televisie de uitzending van Zuidwest TV “Tussen de Schuifdeuren” te aanschouwen. Een volle zaal geeft de optredende artiest al een voldoening om er nog een schepje meer op te kunnen doen…………..wat! .....niet alleen een schepje meer, maar zeg maar een laadbak vol. Tjonge jonge wat was het een geweldige editie. Een editie met een lach en een traan. De emotie van een prins uit de jaren zeventig “Cor Meerbach” die sinds 2022 niet meer onder ons is, of de heimwee naar de verloren cafe’s in het Krabbegat met Bergse vastenavend muziek.

De handen op elkaar en de armen in de lucht met Anita en Ed of te wel, “Wie Ed et et Anita” met het nummer “Ons moeder die zee, doe dat nou nie”. Ja en Wie de Leut Et Et de Toekomst is het motto van dit jaar. Ook meer de jeugd et de toekomst. Vele kleine Krabbekes kregen het podium en kregen het aanwezige publiek mee.

Lang Leve de Lach…………of was het Lang Leve de Liefde. Ook Bertus van Hooijdonk was aanwezig gezien zijn mislukte date met een Zeeuwtje uit Zierikzee bij het wel bekende televisie programma, kreeg hij in de zaal toch wat hij vond. Zijn echte Zeeuws meisje overhandigd door de vrouw van de Burgemeester Frank Petter. Zie maar aan de foto’s hier onder wat een prachtige middag het is geweest.

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers