De voorbereidingen voor het nieuwe theaterspektakel ‘53 van Stichting De Vierschaar zijn in volle gang.

In september 2023 wordt dit spektakel onder leiding van regisseur Diemer van Wijk gespeeld op Fort de Waterschans. Voor deze productie zoeken we acteurs en actrices tussen de 10 en 80 jaar met voldoende acteerervaring.  Kandidaten kunnen zich opgeven voor een rolworkshop, die op zaterdag 5 november en zondag 6 november 2022 wordt gehouden. Let op: de figurantenrollen worden pas later ingevuld. Het gaat bij deze oproep om kandidaten voor de zogeheten sprekende rollen. 

Wil je daarvoor in aanmerking komen? Ga dan naar de website van stichting De Vierschaar: www.vierschaar.nl  , klik op Cast, kies voor Spelers ‘53, scroll naar beneden en druk op: het aanmeldformulier. Vul dit in en stuur VOOR 14 oktober ook een duidelijke foto van jezelf naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De repetities voor ‘53 worden gehouden van maart t/m september 2023 op de maandagavonden en enkele woensdagavonden in juni/juli (m.u.v. de zomervakantie).

Nog vragen over deze oproep? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.