Graag breng ik onze nieuwste actie onder de aandacht. Damesclub Kiwanis Belle Flucius Bergen op Zoom verkoopt flessen prosecco van Domaine de Brabantse Wal voor het goede doel.

Het goede doel waarvoor dit keer is gekozen is De Zorgvilla in Bergen op Zoom. De prosecco is te bestellen tot 6 mei, bij alle leden van Kiwanis Belle Flucius. Het eerste ophaalmoment is op zaterdag 7 mei.  

Zouden jullie hier iets over kunnen plaatsen? Dat zouden we erg waarderen!  De bijgevoegde foto is gemaakt door Vrouwenhof Fotografie. 

 

Kiwanis Belle Flucius

-----------------------------------------------------------------

Waarom zou je een fles prosecco ‘BLIJ’ kopen van Kiwanis Belle Flucius Bergen op Zoom? 

De opbrengst van de wijnactie 2022 gaat naar:  

De Zorgvilla Foundation 

De foundation bezorgt kinderen met een matige tot ernstige beperking en eventueel hun familie een fijne, onbezorgde vrijetijdsbesteding. Hierbij kan gedacht worden aan kleine en/of grote uitstapjes.  Door middel van giften die meer dan welkom zijn, hopen ze heel veel onvergetelijke activiteiten, te kunnen organiseren voor deze kinderen.  

Omdat de kinderen vaak rolstoelafhankelijk zijn, is aangepast vervoer erg belangrijk. Bovenaan het verlanglijstje staat een rolstoel-bus, die ze met behulp van onder andere uw steun in hun bezit hopen te krijgen. 

Wil je de kinderen ‘BLIJ’ maken en De Zorgvilla Foundation steunen? 

Koop dan bij 1 van onze leden een mooie fles ‘BLIJ’. 

 

Bedankt❤️

Groetjes van de Bella’s en De Zorgvilla Bergen op Zoom