Vanaf 03 april 2022 t/m 24 juli 2022 

Hoge Luchten.

 

Vanaf 03 april 2022 t/m 24 juli 2022 is in het Markiezenhof de expositie Hoge Luchten, schatten uit het Rijks te zien. Dit is de derde expositie in deze reeks. Alle keren organiseert Arsis een hierop aansluitende expositie, deels in het Markiezenhof, deels in onze eigen ruimte, ook deze keer.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan de voorbereiding van deze expositie.

Arsis heeft aan 4 personen die ervaring en kennis hebben van kunst en cultuur gevraagd ons te helpen om uit de 130 ingezonden kunstwerken een selectie te maken om te komen tot een expositie die verdeeld wordt over 3 voor ons beschikbare locaties.

Dit selectie comité bestond uit:

Mevr. drs. Margriet Burgers

Mevr. drs. Liesbeth Geerts-Bogers

Mevr. drs. Johanna Jacobs,

Dhr. dr. Gerard de Kleijn

Deze hebben op 9 februari j.l. een waardering gegeven aan de aangeleverde kunstwerken waarmee Arsis vervolgens 3 exposities heeft ingedeeld.

 

Een deel gaat geëxposeerd worden gedurende de hele periode in het Markiezenhof en een deel wordt gedurende de maand april getoond in onze galerie Zuivelplein.

In het Markiezenhof komen werken in de Tuinkamer (gratis toegankelijk) en in de Grote Galeriezaal naast de Rijksmuseum stukken (hiervoor is een toegangsbewijs nodig).

De Tuinkamer is altijd te bezoeken als het Markiezenhof open is. Dat is in principe alle dagen behalve maandagen. Zie https://markiezenhof.nl voor de openingstijden.

 

In de Grote Galeriezaal kunnen wij helaas maar beperkt open zijn. Arsis zorgt namelijk ook voor het suppoosten. Die expositie zal op vrijdagen, zaterdagen en zondagen te bezoeken zijn tussen 11:00 en 17:00 uur. Zoals gezegd u moet wel een toegangsbewijs hebben voor de Hoge Luchten expositie.

De openingstijden in onze galerie zijn vrijdag, zaterdag en koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur.

De digitale catalogus van deze expositie kunt u hier bekijken: https://bergenopzoom.art.