Zang, dans en… moord?

Deze drie elementen komen samen in de aankomende productie van The MusiCompany: The Clue – een musical moord mysterie. In deze originele en volledig coronaproof voorstelling wordt mevrouw van Dam dood onderaan de trap van het Zoomland Lyceum gevonden. Was het een ongeluk? Een uit de hand gelopen ruzie? Of moord met voorbedachten rade? Daar kan jij op 5, 6 en 7 november 2021 achter komen! 

 

Samen met een rechercheur ga je de laatste stappen van mevrouw van Dam na. Je maakt kennis met de leerlingen van klas 3D, het zorgenkindje van het Zoomland Lyceum en luistert naar het gesprek tussen de leraren en het bestuur van de school na een pittige vergadering. Tevens aanschouw je het schaaktoernooi waar Van Dam die avond een memorabele indruk heeft achtergelaten. Verzamel alle clues in je rechercheursboekje en ontdek wie verantwoordelijk is voor de dood van mevrouw van Dam. 

 

Kleine groepen, grote ervaring

The Clue zal op een bijzondere, coronaproof manier plaatsvinden. Elke voorstelling verplaatst het publiek zich in drie kleine groepen langs de verschillende taferelen om de moord op mevrouw van Dam op te lossen. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven het mysterie te ontrafelen, zullen er verschillende tijdsloten beschikbaar zijn voor de voorstellingen op 5, 6 en 7 november 2021. 

 

Kaartverkoop

Kaarten voor The Clue – een musical moord mysterie zijn te bestellen via www.themusicompany.nl. Houd onze sociale media in de gaten voor de laatste informatie.