Het boek ”Het Ontkende Principe” is een verhaal met meerdere lagen 

Henk Witjes één van de bekende schrijvers uit Bergen op Zoom presenteerde zijn 4e  boek afgelopen zaterdagmiddag in Theater Den Enghel. Henk wat mompelend in zichzelf op het podium, constateerde wat later dat de om en nabij 50 gasten in de zaal al plaatst hadden genomen op hun zetel.

Na een hartelijk welkomstwoord van Henk werd al snel live verbinding gemaakt met Dhr. Lettering die wat uit de doeken deed over het boek en Henk. Dhr. Lettering kreeg het ook over uuhhhh……………….ja, hoe hete dat rare mannetje ook al weer uit België. Oh ja, Marc Kerkhofs waar Lettering ook al zijn bedenkingen bij had. Na al het amusement moest het er toch van komen om aan het serieuze te beginnen, en wel de officiële uitreiking van het boek.

Na een voorwoord van schrijver Marc Kerkhofs en Pim van Bommel van de Boekenindustrie werd het dikke boek exemplaar getoond, en de eerste overhandigd aan Henk Witjes zelf. Vanaf nu kon een ieder het boek aanschaffen bij Henk en laten signeren.

Het boek ”Het Ontkende Principe” is een verhaal met meerdere lagen vol onderliggende thema’s. Mensen vol idealen tegenover machtsblokken die krampachtig vasthouden aan oude patronen en winstbejag. Reïncarnatie, de kringloop van leven in meerdere dimensies. Een bewogen verhaal over het leven, op zoek naar transformatie waarin passie, gedrevenheid, niet aflatende liefde, zoeken naar balans, terreur, onzekerheid en machtsdrift zich manifesteren.

Het boek ”Het Ontkende Principe”  is vanaf heden te koop bij diverse boekenwinkels, www.boekenindustrie.nl en natuurlijk bij de schrijver Henk Witjes. Ook de drie vorige bundels kunt u nog steeds aanschaffen.

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers